GÆSTEBOG

Her vil du kunne læse nogle af mine klienters tilbagemeldinger på deres terapeutiske forløb- både individuelle, grupper og retreats.

 

Jeg synes, at jeg i mødet med dig er vokset som menneske og har fået en indsigt og åndelig udvikling med i købet som er helt grundlæggende for min videre rejse. Det vil jeg gerne sige tak for.


Med kærlig hilsen

Line


--- 0 ---


Jeg er så glad for den tid jeg var i terapi hos dig. Sikken en rejse, og nogle gode skridt du hjalp mig til at tage i den tid. Og det skønne er at jeg så klart ser at det kun lige er begyndt og at der ligger så meget fantastisk og venter på mig når jeg tør gå dybere ind.


Så tak for en dejlig start ind i alt det.

Jeg håber alt det bedste for dig.


KH Tine


--- 0 ---


Det sker, at jeg stadig falder i det sorte hul, hvor jeg mister både orientering, lys, mening og udveje af syne - og det er næsten ubærligt.

Og så er det godt, at jeg har en virkelig dygtig og virkelig dejlig terapeut, som jeg har fuldstændig tillid til.

Forleden dag, hvor det var blevet rigtig svært, at være mig, synes jeg, at jeg så tårer i hendes øjne. Så sagde hun præcis de samme ord, som jeg selv bruger, at hun følte sig dybt ydmyg over, at jeg havde tillid nok til, at tage hende med ind i det allerdybeste og mest sårbare. Og på en eller anden måde, følte jeg mig mødt og trøstet på et plan, som gik meget dybere ind. Måske fordi jeg (det var i hvert fald min egen oplevelse) fik et så tydeligt tegn på medfølelse og berørthed? Det falder mig ind, at nervesystemet måske lige der sagde til sig selv: ”Der var du omsider, mor”! Og så sker der jo heling.


kh B


--- 0 ---

Tilbagemeldinger fra deltagere på Nytårsretreat 2012


”Jeg er taknemmelig over, at I har skabt dette rum og gjort det muligt.

Dejligt at være med de fantastiske oplevelser uden at skulle gøre noget. Jeg er enormt inspireret af alle sammen og genkender samtidig mig selv i alle.

Det at arbejde med symboler har fået en anden betydning – det bliver mere konkret og jeg kan mærke det.

Dejligt at have givet mig selv tre dage i fordybelse – det ville jeg ikke have været foruden.”

******

”Rigtig, rigtig rart at være her!

Det har været et rum, hvor jeg ikke tænkte over, hvad der blev forventet af mig og det ønsker jeg virkelig at tage med mig hjem.

Det var en stor oplevelse ved bålet nytårsaften….stå i vandkanten….blæsten der blæste!

******

Jeg er taknemmelig over at være med i Jeres felt – føler mig privilegeret. Det at opleve, at I virkelig mener, hvad I gør!

Nytårsaften…

Dejligt med brusen fra havet og mørket…….Hvad er det bølgerne minder mig om? Jeg kom i dyb kontakt med med livet i bølgerne. Forstår bedre, at jeg ikke har et liv, men er livet …. Ikke danser, men er dansen.”

******

”Jeg er rigtig taknemmelig for de her dage!

Kæmpe oplevelse at træde ind i et rum, der er så anderledes end det, jeg normalt færdes i. Taknemmelig for at jeg lyttede til mig selv og tog af sted.

Dejligt at mærke, at I har skabt et rum af tillid, og jeg kunne mærke Jeres faglighed og at I havde styr på det. Det har været en forudsætning for, at jeg turdet at give slip og give noget af mig selv

Så godt for mig at komme væk fra ord…og over i symboler og kroppen. Utroligt dejligt ikke at skulle være i hovedet, men i i kroppen, hjertet og sjælen.

Og kommunikere med mig selv!

Estetik betyder meget for mig …… så de smukke lysfade og pejsen….det har været healende for mig.

Jeg er dybt berørt og taknemmelig over at dette rum findes!”

******

”Jeg har været meget imponeret og taknemmelig over, at I har taget initiativ til at skabe dette rum….at sådan noget findes!

Jeg er så glad og taknemmelig for at strømmen førte mig hertil sammen med Jer! Jeg mærker den gode, stærke strøm, som er tilsted her!”

******

”Det har været godt at få systematiseret dagene med hver deres tema…det blev meget vigtigt og betydningsfuldt at være helt tilstede i dagene.

Meget kraftfuldt at se året lagt ud på den måde. At se tiden helt konkret og samtidig mærke, at det er meget længe siden.

Dette her har været det mest bevidste farvel et år og det mest bevidste velkommen til et nyt.

Det har været rørende, stort og dejligt at være sammen alle. Jeg er meget taknemmelig. Det er virkelig en gave.”

******

”Jeg har fuld tillid til jeres faglighed og at I kan holde rummet og rammen. I har givet så fantastisk meget og jeg er meget taknemmelig for at have være med.”

******

”Dejligt med den her ro…at kunne læne mig lidt tilbage i guidede meditationer og vejrtrækning.

Rart at få spejlet noget af sit eget i de andres historier…og at alle har været hjemme i sig selv og selvansvarlige.

Det har været godt med symboler til at danne billederog errindringer.

Oplevelsen med cirklen blev meget illustrativ. Rart at gå rundt i cirklen og huske gode og dårlige ting – og mærke, at de pludselig blev lyslevende. Det berørte mig at tage afsked med mine temaer ved at lægge dem på bålet. Det var der, det blev meget konkret afslutning omgivet af ild og vand.”

******

 

DIN KERNE v/Psykoterapeut MPF Anne-Grete Kerne Jrgensen, Allerd -

Tlf: 30 28 08 16 eller agj@dinkerne.dk